ЕлТро-ВР ЕООД - изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове електрически инсталации Изграждане, ремонт и
поддръжка на всички видове
електрически инсталации
   Начало   |   За нас   |   Дейности   |   Оборудване   |   Перспективи   |   Връзки   |   Статии   |   Контакти ЕлТро-ВР - Начало ЕлТро-ВР - Контакти
"ЕлТро-ВР" ЕООД предлага следните услуги: - изграждане, ремонт и поддържане на силнотокови електрически инсталации в жилищни сгради, търговски и промишлени обекти - ел. табла и захранващи линии, ключове, контакти, вътрешно осветление, външно осветление и др.; - изграждане, ремонт и поддържане на вътрешни телефонни мрежи - кабелни крайщници, захранване на крайщници, телефонни линии, програмиране и препрограмиране на телефонни централи; - изграждане на мълниезащита на жилищни сгради, търговски и промишлени обекти; - абонаментно поддържане на вътрешни телефонни мрежи, пожароизвестителни инсталации, домофонни уредби.
"ЕлТро-ВР" ЕООД
Транспорт
Товарен автомобил Renault Kangoo
Ударно-пробивна техника
Перфоратор Hitachi DH-40MRПерфоратори BOSCH GBH 2-26 DFR и BOSCH GBH 2-26 DRE
Ударна бормашина BOSCH GSB 20-2 RE, бормашина BOSCH GBM 450 RE и ударна бормашина Sparky BUR2 161E
Електрически инструменти
Ъглошлифовалки HITACHI G23SF2 и BLACK&DECKER CD115
Електрожен MODERNA 170Електрическа отвертка Black&Dacker KR2000KБитова прохосмукачка
Професионални алуминиеви стълби
Професионални алуминиеви стълби - еднораменна, двураменна, трираменна и сгъваема
Уреди за електрически измервания
Кабелен локатор Fluke 2042, тестер за заземление Sonel MRU 100, тестер за изолационно съпротивление UNI-T 513, тестер за контур фаза - защитен проводник Sonel MIE 500, амперклещи MS2026R
Машини и приспособления за работа с тухли и бетон
Канална фреза SPARKY FK 302Боркорона комплект за пробиване на отвори в бетон и тухла
Приспособления за работа с ITONG и гипсокартон
Каналокопач и свредла за работа с YTONGСвредло, адаптор и кръгли триони за работа с гипсокартон
Ръчни инструменти
Ръчни инструменти
Електрически генератор
Електрически генератор LT6500Е
Оборудване
Транспорт
Фирмата разполага с товарен автомобил Renault Kangoo, осугиряващ бърз и своевременен достъп до обектите на клиентите, което е особено важно при възникване на аварийни ситуации. С автомобила се транспортират материали, инструменти и електрически уреди, необходими за извършваните услуги.

Ударно-пробивна техника
Фирмата разполага със следните ударно-пробивни инструменти: перфоратор Hitachi DH-40MR (40 mm, боркорона 25-105 mm, реверс, 950W, регулиране на оборотите 0-850, автоматична четка, тегло 6.5 кг, функция къртене, съединител срещу внезапно блокиране, лесна смяна на работните инструменти, антивибрационна система, захват SDS-max, в куфар, произведено в Япония); перфоратори BOSCH GBH 2-26 DFR и BOSCH GBH 2-26 DRE (26 mm, боркорона 68 mm, реверс, 800W, регулиране на оборотите 0-900, тегло 2.7 кг, функция къртене, енергия на удара 0-3 J, 0-4000 удари в минута, въртящ се четкодържател, предпазен съединител, лесна смяна на работните инструменти, захват SDS-plus, в куфар, произведено в Германия); ударна бормашина BOSCH GSB 20-2 RE (13/20 mm, две скорости, 800 W, 0-3000 оборота в минута, бързозатягащ патронник 13 мм), бормашина BOSCH GBM 450 RE (лека професионална едноскоростна бормашина, стабилизирана електроника за работа с различни по твърдост материали, бутон за застопоряване на прекъсвача, ляв и десен ход, патронник със зъбен венец, максимален обхват на патронника 10 mm, в куфар, 450W, 2500 оборота в минута при празен ход, максимален въртящ момент 2.8 Nm), ударни бормашини Sparky BUR2 161E.

Електрически инструменти
Фирмата разполага със следните електроинструменти: ъглошлифовалка HITACHI G23SF2 (6600 об/мин, 2000 W, ø230 мм, четки за дълъг живот), ъглошлифовалка Black&Decker CD115 (10000 об/мин, 700 W, ø115 мм), електрожен MODERNA 160 (2,5 kW, 55-160 A, ø на електрода 2-4 мм), електрическа отвертка Black&Decker KR2000K, битова прахосмукачка (много необходима при дребни монтажни дейности в действащи офиси).

Професионални алуминиеви стълби
За работа на различна височина, при изграждането и ремонта на електрически и мъниезащитни инсталации, фирмата разполага с широка гама професионални алуминиеви стълби от водещи европейки производители - еднораменни, двураменни и трираменни, с разнообразни функционални възможности. Особенно удобни са сгъваемите алуминиеви стълби. Те са многофункционални, изключително компактни, лесни за транспорт и употреба и подходящи за монтажни дейности. С тяхна помощ лесно и бързо се конструират мини скелета.

Уреди за електрически измервания
Фирма "ЕлТро-ВР" ЕООД разполага с всички измервателни уреди, необходими за бързото локализиране на електрически неизправности, както и за контрол на изпълнението на стандартите по електробезопасност. Комплектът кабелни локатори Fluke 2042 е основен инструмент при авариен ремонт на електрически, телефонни и др. инсталации. Той позволява трасиране на кабели в стени и под земята, откриване на прекъсвания и къси съединения в кабели, откриване на предпазители и присъединените им контури, откриване на скрити разпределителни кутии и др. С помощта на тестера за заземление Sonel MRU 100 се измерват земното съпротивление и специфичното земно съпротивление. Това се прави както за мълниезащитните инсталации, така и за заземителите на силнотокови електрически инсталации и телефонни централи. Тестерът за изолационно съпротивление UNI-T 513, с наличието на множество напреженови обхвати, е незаминим при откриването на текущи повреди, планирани ремонти или превантивна поддръжка. Тестерът за контур фаза-нула (фаза - защитен проводник) Sonel MIE 500 проверява дали електроинсталацията е безопасна и правилно изпълнена и покрива ли изискванията на стандартите IEC60364, HD384, EN61557, VDE0413, както и съответните национални стандарти. Фирмата разполага и с амперклещи MS2026R и цифрови мултиметри UNI-T 107 и Mastech 5-in-1 (освен електрическите величини измерва допълнително температура, влажност, ниво на звука и осветеност).

Машини и приспособления за работа с тухли и бетон
Фирмата разполага с професионална фреза за направа на канали в тухлена зидария и бетон. Фрезата е Sparky FK 302 (електроника за плавно пускане, защита против претоварване, електроника за поддържане на постоянни обороти, застопоряване на вретеното, плавно регулиране на дълбочината на среза, защитен кожух от магнезиева сплав, вградено прахоотвеждане, размер на диска 150 mm, мощност 1200 W, 10000 оборота на празен ход, максималет ход на фрезата 0-30 mm, широчина на канала 3-29 mm). За вкопаване на гнезда за конзоли и разпределителни кутии се използва боркорона комплект. Тя се състои от адаптор, водещо свредло и боркорона. Адапторът е със захват SDS-plus и служи за закрепване на водещото свредло и боркороната към перфоратора.

Приспособления за работа с YTONG и гипсокартон
Фирмата разполага с необходимите инструменти за работа с YTONG и гипсокартон. При работа с YTONG се използват каналокопател и плоски свредла. Каналокопателят е специален инструмент за лесно издълбаване на канали за всички електрически инсталации. Предлага се с два вида работни ножове с различни размери. С плоското свредло се правят лесно глухи отвори за разклонителни кутии и конзоли в газобетонна стена. Плоските свредла са с два размера - ø65 mm - за конзоли и ø7? mm - за разклонителни кутии. Използват се и свредла с дълга опашка за проходни отвори (преминаващи през цялата дебелина на стената). През такива отвори се прекарват проводници от едно помещение в друго. Тези свредла са с дължина 300 или 350 mm и диаметър ø20 mm, ø30 mm или ø50 mm. За закрепване на конзоли, разпределителни кутии и точкови осветителни тела ("лунички") в гипсокартон се пробиват отвори с приспособление на BOSCH. То се състои от адаптор, водещо свредло и кръгъл трион с необходимия диаметър. Адапторът служи за закрепване на водещото свредло и кръглия трион в патронника на електрическата дрелка.

Ръчни инструменти
Фирма "ЕлТро-ВР" ЕООД разполага с всички необходими за дейността ръчни инструменти: чукове с различна големина и тегло; шила с плоски и пирамидални накрайници; резлични видове клещи - комбинирани, резачки, секачки, за заголване, кримпващи; отверки с различни размери и форма на накрайника; фазомери и веригопроверители; цифрови мултиметри; инструменти за работа с гипс - шпакли, гумени канчоци; пистолети за плоски и кръгли скоби (такери) и т.н.

Електрогенератор
Фирмата разполага с бензинов електрогенератор модел LT6500Е. Той е с едноцилиндров 4-такотов OHV-двигател с въздушно охлаждане. Двигателят е с обем 337 куб. см и мощност 8.1 kW. Генераторът е с електрическо стартиране. Максималната му електрическа мощност е 5.5 kVA, а номиналната - 5.0 kVA. Тази мощност позволява да се работи с електрожен, ъглошлифовалка, ударно-пробивни електроинструменти - къртачи, перфоратори, дрелки. Наличието на електроагрегат дава възможност да се работи в обекти, които нямат електроснабдяване, както и да се отстраняват тежки низправности, довели до обезточване на обекта.

Доверете се на нашият професионализъм, лоялност и коректност!
«ЕлТро-ВР» ЕООД — изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове електрически инсталации.
Copyright © 2008 - ElTro-VR. All rights reserved.
Webdesign: ArtStudioBM.
Яндекс.Метрика