ЕлТро-ВР ЕООД - изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове електрически инсталации Изграждане, ремонт и
поддръжка на всички видове
електрически инсталации
   Начало   |   За нас   |   Дейности   |   Оборудване   |   Перспективи   |   Връзки   |   Статии   |   Контакти ЕлТро-ВР - Начало ЕлТро-ВР - Контакти
"ЕлТро-ВР" ЕООД предлага следните услуги: - изграждане, ремонт и поддържане на силнотокови електрически инсталации в жилищни сгради, търговски и промишлени обекти - ел. табла и захранващи линии, ключове, контакти, вътрешно осветление, външно осветление и др.; - изграждане, ремонт и поддържане на вътрешни телефонни мрежи - кабелни крайщници, захранване на крайщници, телефонни линии, програмиране и препрограмиране на телефонни централи; - изграждане на мълниезащита на жилищни сгради, търговски и промишлени обекти; - абонаментно поддържане на вътрешни телефонни мрежи, пожароизвестителни инсталации, домофонни уредби.
"ЕлТро-ВР" ЕООД
Фирма "ЕлТро-ВР" ЕООД е учредена през 2008 г. със седалище и адрес на управление гр.Троян, ул."Феликс Каниц" №9Б.

Фирмата е регистрирана по ЗДДС.

"ЕлТро-ВР" ЕООД стартира дейността си със следните услуги:

  • изграждане, ремонт и поддържане на силнотокови електрически инсталации в жилищни сгради, търговски и промишлени обекти - ел. табла и захранващи линии, ключове, контакти, вътрешно осветление, външно осветление и др.;
  • изграждане, ремонт и поддържане на вътрешни телефонни мрежи - кабелни крайщници, захранване на крайщници, телефонни линии, програмиране и препрограмиране на телефонни централи;
  • изграждане на мълниезащита на жилищни сгради, търговски и промишлени обекти;
  • абонаментно поддържане на вътрешни телефонни мрежи, пожароизвестителни инсталации, домофонни уредби.
Целта която фирма "ЕлТро-ВР" ЕООД си е поставила е комплексно обслужване на клиентите. За постигането на тази цел фирмата планира в най-скоро време да разшири спектъра на дейността си с нови услуги:
  • изграждане, ремонт и поддържане на пожароизвестителни инсталации;
  • изграждане, ремонт и поддържане на охранителни инсталации;
  • изграждане, ремонт и поддържане на инсталации за видеоконтрол и видеонаблюдение;
  • изграждане, ремонт и поддържане на и инсталации за контрол на достъпа.
Фирма "ЕлТро-ВР" ЕООД извършва: монтаж на кабелоносещи скари, PVС тръбна разводка, изкъртаване на канали за гофрирани тръби и направа на легла за конзоли и разпределителни кутии, монтаж (изковаване) на кабели под мазилка, изграждане на инсталации зад гипсокартон, в гофрирани тръби, монтаж на ключове и контакти, монтаж и смяна на автоматични предпазители, дефектно токови защити, вкопаване на контакти и монтаж на нови контакти, електрически табла, монтаж на осветителни тела, прожектори...
За нас
Предмет на дейност
Предметът на дейност на фирма "ЕлТро-ВР" ЕООД е изграждане, ремонт и поддържане на всички видове електрически инсталации в жилищни сгради, търговски и промишлени обекти.
Фирмата работи както със собствени материали, така и с материали на клиента. И в двата случая изборът на използваните материали е съобразен с вкуса и финансовите възможности на клиента.

Регион на дейност
Фирма "ЕлТро-ВР" ЕООД стартира дейността си в общините Троян и Априлци. Регионът се разработва активно, като стремежът е близостта до клиентите да осугири качествено гаранционно и следгаранционно обслужване.

Обслужване
Целта която фирма "ЕлТро-ВР" ЕООД си е поставила е комплексно обслужване на клиента, като се започне с консултирането му при избора на материали и консумативи и се стигне до техническото поддържане, ремонта и осигуряването на резервни части за изградените инсталации. Друг аспект на комплексното обслужване е изграждането от един изпълнител на всички видове електрически инсталации, необходими за функционирането на дадена жилищна сграда, търговски или промишлен обект.

Клиенти
Услугите на фирма "ЕлТро-ВР" ЕООД са предназначени за задоволяване потребностите на строителни фирми, частни инвеститори, малки и средни предприятия с производствен профил, банки, хотели, ресторанти, жилищни кооперации, търговски складове, обекти за търговия на дребно, медицински заведения. Предлаганите услуги са с много добро съотношение цена - качество и отговорят на изискванията на различните категории клиенти.

Качество
Предлаганите от фирма "ЕлТро-ВР" ЕООД услуги oтговарят на стандартите за качество и изискаванията за безопастност на ЕС.

Сервизиране
Осигурява се качествено гаранционно и извънгаранционно поддържане на изградените електрически инсталации.

Оборудване
Фирма "ЕлТро-ВР" ЕООД разполага с всичко необходимо за бързото и качествено извършване на предлаганите услуги:
- собствен транспорт;
- разнообразие от профисионални алуминиеви стълби за работа на различни височини;
- профисионална ударно пробивна техника - къртачи, перфоратори, ударно пробивни бормашини на BOSСH и HITACHI.
- измервателни уреди, позволяващи бързото локализиране на електрически неизправности, както и контрол за изпълнението на стандартите по електробезопасност;
- бензинов агрегат, който позволява да се работи в обезточени помещения;
- ъглошлифовалки, заваръчно оборудване.
Доверете се на нашият професионализъм, лоялност и коректност!
«ЕлТро-ВР» ЕООД — изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове електрически инсталации.
Copyright © 2008 - ElTro-VR. All rights reserved.
Webdesign: ArtStudioBM.
Яндекс.Метрика